Lifestyle

The Frame

Σχεδιασμένη για να μοιάζει με κομψή κορνίζα

Ο κομψός, μοντέρνος σχεδιασμός ενσωματώνεται στη διακόσμηση για να αναδείξει την αισθητική του σπιτιού σου. Η ματ επιφάνεια της the Frame σου επιτρέπει να δείς καθαρά ό,τι εμφανίζεται στην οθόνη και να αισθανθείς τις εκφάνσεις της τέχνης όπως πρέπει να είναι.

Προσαρμοσμένο πλαίσιο

Η The Frame προσφέρει μια ποικιλία προσαρμόσιμων, μαγνητικών πλαισίων, ώστε να μπορείς εύκολα να επιλέξεις ή ακόμα και να αλλάξεις το αγαπημένο σου χρώμα για να ταιριάζει όμορφα στον χώρο και την διάθεση σου.

* Το προσαρμόσιμο πλαίσιο πωλείται ξεχωριστά.

Λειτουργία Art Mode

Μετάτρεψε τη The Frame σε έργο τέχνης όταν δεν παρακολουθείς τηλεόραση. Επίλεξε ανάμεσα σε περισσότερα από 1.600 έργα τέχνης και φωτογραφίες από παγκοσμίου φήμης ιδρύματα στο Art Store, και δές την κενή οθόνη να γίνεται μια ιδιωτική γκαλερί προβολής των αγαπημένων σου έργων.

Πλαισίωσε τις αγαπημένες σου φωτογραφίες

Μπορείς εύκολα να μεταφορτώσεις και να προβάλλεις τη δική σου φωτογραφία ή ένα οικογενειακό πορτρέτο όπως πραγματικά του αξίζει. Απλά στείλε τις φωτογραφίες σου στη The Frame μέσω smartphone ή USB flash drive.

Η τέχνη σου, με τον τρόπο σου

Πρόσθεσε έναν ματ καμβά πίσω από τη φωτογραφία ή το έργο τέχνης σου για να το κάνεις να φαίνεται ρεαλιστικό. Επίλεξε ανάμεσα σε 5 ματ background και 16 χρώματα και απελευθέρωσε την δημιουργικότητα σου.

Αισθητήρας Κίνησης

Η The Frame ενεργοποιείται αυτόματα για να εμφανίσει τα έργα τέχνης και τις φωτογραφίες σου όταν ανιχνεύει ότι έχεις εισέλθει στο δωμάτιο, ώστε να αναβαθμίσει την αισθητική του χώρο σου. Όταν βγείς από το δωμάτιο, απενεργοποιείται εξοικονομώντας ενέργεια.

Αισθητήρας Φωτεινότητας

Ο αισθητήρας φωτεινότητας ανιχνεύει το φως του περιβάλλοντος και προσαρμόζει αυτόματα τη φωτεινότητα και τον χρωματικό τόνο της οθόνης για να διατηρήσει την αρχική εμφάνιση του έργου τέχνης ανεξάρτητα από την κατάσταση φωτισμού του δωματίου σου.

Slim Fit Wall Mount

Το Slim Fit Wall Mount κρατά την τηλεόρασή σου σταθερά τοποθετημένη στον τοίχο, ώστε να φαίνεται όμορφη από κάθε γωνία σαν μία μινιμαλιστική κορνίζα. Επιπλέον, η ύπαρξη μόνο ενός λεπτού καλωδίου βοηθά στο να φαίνεται ο χώρος γύρω από την τηλεόρασή σου τακτοποιημένος.

* Η απόσταση μεταξύ τοίχου και τηλεόρασης μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον τύπο τοίχου και τη μέθοδο εγκατάστασης.

* Απαιτείται το One Connect Box για την εγκατάσταση.

* Τα Slim Fit Wall Mount, One Invisible Connection (5 m) και One Connect Box περιλαμβάνονται στην συσκευασία της The Frame.

Ύψος που ταιριάζει στον χώρο σου

Ρύθμισε τη The Frame στο ύψος που προτιμάς – σήκωσε τη για να δημιουργήσεις χώρο για ένα Soundbar και άλλεςσυσκευές, ή χαμήλωσε την για να διευκολύνεις την θέαση από παιδιά.

* Το Soundbar πωλείται ξεχωριστά. Οι εικόνες ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο του Soundbar.* Η ρυθμιζόμενη βάση ύψους δεν υποστηρίζεται στο μοντέλο The Frame 32 ιντσών.* Το εύρος ρύθμισης ύψους είναι 25 mm. Οι ακριβείς διαστάσεις βρίσκονται στις προδιαγραφές. (Ορισμός μεγέθους με βάση, ρύθμιση μεγέθους χωρίς βάση.)

Multi View

Παρακολούθησε ταυτόχρονα τι υπάρχει στην τηλεόραση και στο κινητό σου στην ίδια οθόνη. Απλώς πρόσθεσε περιεχόμενο για να παρακολουθήσεις ταυτόχρονα και φτιάξε τον δικό σου συνδυασμό οθονών.

* Υποστηρίζει smartphone με λειτουργικό Android ή iOS.

Q-Symphony

Βυθίσου σε μία εναρμονισμένη εμπειρία ήχου από την τηλεόραση και την ηχομπάρα. Τα ηχεία στο Soundbar και στην τηλεόρασή σου συγχρονίζονται ώστε να λειτουργούν ταυτόχρονα προσφέροντας μία εντυπωσιακή εμπειρία Surround.

* Το Soundbar πωλείται ξεχωριστά. Οι εικόνες ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο Soundbar.

Quantum Processor 4K

Ο Επεξεργαστής Quantum Processor 4K προσαρμόζει έξυπνα την εικόνα, τον ήχο και περισσότερα χαρακτηριστικά για να έχετε μια εντυπωσιακή εμπειρία θέασης.

* Η εμπειρία προβολής ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τους τύπους περιεχομένου και μορφής. Το Upscaling μπορεί να μην ισχύει για σύνδεση PC και σε λειτουργία Game Mode.

Eye Comfort Mode

Το Eye Comfort Mode της The Frame προσαρμόζει αυτόματα τη φωτεινότητα και το χρώμα της οθόνης σου στις τοπικές ώρες δύσης και ανατολής για να ξεκουράσει τα μάτια σου ώστε να έχεις πολύωρες εμπειρίες θέασης χωρίς κόπο.

Αυτόματη περιστρεφόμενη επιτοίχια βάση

Περίστρεψε την τηλεόρασή σου – οριζόντια ή κάθετα – με την αυτόματη περιστρεφόμενη βάση τοίχου για να παρακολουθήσεις το αγαπημένο σου περιεχόμενο όπως σου αρέσει.

* Ελέγξτε για προεξοχές στον τοίχο: Οι προεξοχές ή οι μη οριζόντιες περιοχές θα παρεμποδίσουν την περιστροφή.

* Το καλώδιο στον τοίχο δεν υποστηρίζεται: τα καλώδια τοίχου θα προκαλέσουν αντίσταση και θα παρεμποδίσουν τη σωστή περιστροφή.

* Δεν πρέπει να προσαρτώνται άλλα αξεσουάρ εκτός από το πλαίσιο The Frame. (π.χ. Web Cam κ.λπ.)

* Εικόνες προσομοίωσης για λόγους απεικόνισης.

* Η αυτόματη περιστρεφόμενη βάση τοίχου πωλείται ξεχωριστά.

* Η αυτόματη περιστρεφόμενη βάση τοίχου είναι διαθέσιμη μόνο με μεγέθη οθόνης 43~65″.

Αυτόματη Περιστρεφόμενη Βάση

Η αυτόματη περιστρεφόμενη βάση σου επιτρέπει να κάνεις την επιλογή σου περιστρέφοντας την οθόνη οριζόντια ή κάθετα. Για να μπορείς να απολαύσεις το περιεχόμενο που προτιμάς.

* Δεν πρέπει να προσαρτώνται άλλα αξεσουάρ εκτός από το πλαίσιο The Frame. (π.χ. Web Cam κ.λπ.)

*Η αυτόματη περιστρεφόμενη βάση είναι διαθέσιμη μόνο με μεγέθη οθόνης 43~65″.

*Η αυτόματη περιστρεφόμενη βάση πωλείται χωριστά.

*Η αυτόματη περιστρεφόμενη βάση μπορεί να εγκατασταθεί μόνο σε καθορισμένα συμβατά μοντέλα. Μια λίστα συμβατότητας βρίσκεται στις προδιαγραφές του προϊόντος. *Εικόνες προσομοίωσης για λόγους απεικόνισης.

Object Tracking Sound (Dolby Atmos®)

Ζήσε την κάθε σκηνή με ήχο που ακολουθεί κάθε κίνηση. Με τα ηχεία ανοδικής κατεύθυνσης ήχου, μπορείς να απολαύσεις ρεαλιστικό ήχο 3D που σε καθηλώνει.

* Το ηχείο ανοδικής κατεύθυνσης ήχου είναι διαθέσιμο μόνο για 85/75/65/55″.

The Frame