Κατηγορίες

Eιδικές Προσφορές

Φιλοσοφία

Η Miele αποτελεί ανεξάρτητη οικογενειακή επιχείρηση από την ίδρυσή της το 1899 και είναι εξίσου προσηλωμένη στους ιδιοκτήτες, εργαζόμενους, πελάτες, προμηθευτές, στο περιβάλλον και την κοινωνία.

Η εταιρεία επικεντρώνεται στην κατασκευή οικιακών συσκευών για την κουζίνα, για τον χώρο της φροντίδας των ρούχων και για την περιποίηση δαπέδων όπως επίσης και συσκευών για χρήση σε εμπορικές δραστηριότητες και ιατρικές εγκαταστάσεις («Miele Professional»). Στρατηγικό όραμα είναι η εδραίωση της μάρκας ως η προτιμώμενη του κλάδου σε όλες τις αγορές ενδιαφέροντος.

Η Miele προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα τα οποία θέτουν τις προδιαγραφές διάρκειας ζωής, απόδοσης, ευκολίας χρήσης, ενεργειακής κλάσης, σχεδιασμού και υπηρεσιών. 

Γιατί να επιλέξετε συσκευές Miele

Από την ίδρυσή της το 1899, η Miele τηρεί την υπόσχεση «Πάντα καλύτερα» που συνοδεύει την επωνυμία της. Σημαίνει ότι: Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να υπερέχουμε έναντι των υπόλοιπων προμηθευτών και καταβάλλουμε προσπάθεια να γινόμαστε καλύτεροι από αυτό που είμαστε. Έτσι οι πελάτες μας διαβεβαιώνονται ότι θα αποκτήσουν τις καλύτερες οικιακές συσκευές αναλόγως των χρημάτων που διαθέτουν. Αυτό είναι που καθιστά τη Miele μοναδική. Η επιλογή συσκευής Miele αποτελεί σοφή απόφαση, πιθανότατα για όλη σας τη ζωή.

Ποιότητα Miele

Υπάρχει για περισσότερο από 100 χρόνια: Μπορείτε να βασιστείτε στη Miele, οι συσκευές μας δεν θα σας απογοητεύσουν. Η Miele είναι ο μόνος κατασκευαστής στον κλάδο που ελέγχει τα προϊόντα της για 20αετή κύκλο ζωής. Αν επιλέξετε Miele μια φορά, τότε θα επιλέγετε Miele για πάντα: Περισσότεροι από το 90% των πελατών της Miele στη Γερμανία παραμένουν πιστοί σε αυτήν και τη συνιστούν σε άλλους. Ακόμη, σας υποσχόμαστε για το μέλλον: δεν θα κάνουμε εκπτώσεις στην ποιότητα και τη διάρκεια ζωής.

Τεχνολογία Miele

Η Miele ξεχωρίζει για το καλύτερο αποτέλεσμα και για την ευρεία γκάμα προϊόντων που απολαμβάνετε με ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας. Στην κουζίνα, όταν βάζετε πλυντήριο και ενώ χρησιμοποιείτε την ηλεκτρική σκούπα. Και όλα αυτά χάρη στην ανώτερη τεχνολογία με πολλά καινοτόμα χαρακτηριστικά που είναι διαθέσιμα από τη Miele. Οι αμέτρητες πρώτες θέσεις στους ελέγχους της Stiftung Warentest και παρόμοιοι οργανισμοί παγκοσμίως το αποδεικνύουν.

Άνεση με Miele

Είτε διαθέτετε τον κλασικό περιστρεφόμενο διακόπτη, είτε τον διακριτικό αισθητήρα ή την οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης όπως αυτή του smaprtphone σας: ο χειρισμός προϊόντων Miele είναι εύκολος και διασκεδαστικός. Για παράδειγμα, στην κουζίνα ή όταν βάζετε πλυντήριο, προσφέρεται ένας αριθμός βολικών και αξιόπιστων αυτόματων προγραμμάτων με «εγγύηση επιτυχίας», ενώ αναδεικνύεται η προσοχή στη λεπτομέρεια. Ζήστε καλύτερα με Miele!

Σχεδιασμός Miele

Σε αντίθεση με τις άλλες μάρκες οικιακών συσκευών, η Miele ξεχωρίζει για τις καθαρές γραμμές και τη διαχρονική κομψότητά της. Πουθενά αλλού δεν θα βρείτε μια τέτοια ευρεία γκάμα μοντέρνων σχεδιαστικών γραμμών και χρωμάτων για τις εντοιχισμένες σας συσκευές. Κανένας άλλος προμηθευτής δεν συντονίζει τον σχεδιασμό των συσκευών τόσο προσεκτικά όσο εμείς. Ανεξαρτήτως του στυλ των επίπλων που προτιμάτε. Οι συσκευές Miele θα ταιριάξουν απολύτως με το στυλ σας.

.