Lifestyle

The Serif

360 Σχεδιασμός

Απόλαυσε τη θέα της τηλεόρασής σου από όλες τις γωνίες. Η The Serif φαίνεται όμορφη από μπροστά έως πίσω, από την μία πλευρά έως την άλλη, και μπορεί να διακοσμήσει οποιοδήποτε χώρο στον οποίο θα την τοποθετήσεις. Άφησε τη The Serif να συνδυαστεί κομψά με τον χώρο σου.

Mατ Οθόνη

Η ματ οθόνη μειώνει δραστικά τις αντανακλάσεις φωτός στη The Serif, ώστε να μπορείς να απολαύσεις πλήρως αυτό που παρακολουθείς.

Αποσπώμενη βάση

Τοποθέτησε τη The Serif οπουδήποτε στο δωμάτιο. Διαθέτει μία κομψή μεταλλική βάση που συνδυάζεται τέλεια με το κομψό πλαίσιό της. Φαίνεται όμορφη και σε μικρότερους χώρους, και η επιλογή να αφαιρέσεις τα πόδια την καθιστά ακόμη πιο ευέλικτη. Μετακίνησε τη στο χώρο όπως θέλεις.

Όγκος χρώματος 100% & HDR 10+

Η τεχνολογία Quantum Dot της Samsung χρησιμοποιεί Quantum Dots νανο-μεγέθους για να παράγει 100% όγκο χρώματος, οπότε ακόμα και αν η σκηνή είναι πολύ φωτεινή ή σκοτεινή, θα δείτε αληθοφανή απεικόνιση. Και το HDR10 + αναλύει κάθε σκηνή ανά καρέ για να προσαρμόσει τη φωτεινότητα κάθε στιγμή.

*Η τεχνολογία QLED έχει λάβει πιστοποίηση από τον παγκοσμίου κλάσης σύνδεσμο δοκιμών και πιστοποίησης, Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE), για την ικανότητά του να παράγει 100% χρωματικό όγκο.* QLED : Η Samsung QLED είναι μια τηλεόραση βασισμένη στην τεχνολογία Quantum dot.* Ο όγκος χρώματος 100% έχει μετρηθεί στο Movie Mode και χρωματικό πρότυπο ψηφιακού σινεμά DCI-P3, με πιστοποίηση από τη VDE.* Η συμβατότητα με όλο το περιεχόμενο HDR δεν είναι εγγυημένη.* Το εύρος του HDR αναφέρει φωτεινότητα βάσει εσωτερικών προτύπων δοκιμών και ενδέχεται να αλλάξει ανάλογα με το περιβάλλον προβολής ή τις ειδικές συνθήκες.

Ambient Mode+

Αντί να διατηρείς τη The Serif κενή και μαύρη όταν είναι απενεργοποιημένη, κάνε περισσότερα με την τηλεόρασή σου, όπως να εμφανίζεις τον καιρό της ημέρας, τα νέα, τις φωτογραφίες σου και άλλα.

* Η υπηρεσία Λειτουργίας Ambient ενδέχεται να διαφέρει ανά περιοχή.
* Η ακρίβεια της Λειτουργίας Φόντου ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη θέση της τηλεόρασης, καθώς και ανάλογα με τα σχέδια των τοίχων, τα μοτίβα ή/και τα χρώματα.

Αποκλειστικά μοτίβα

Ειδικά δημιουργημένη από τους Ronan & Erwan Bouroullec, η νέα Ambient Mode+ διαθέτει δύο αποκλειστικά μοτίβα εμπνευσμένα από τον φυσικό κόσμο γύρω μας – ένα όμορφο φύλλο και ένα ανάγλυφο ύφασμα – και διάφορες επιλογές χρωμάτων για να ταιριάζουν με τη διάθεσή σου.

Smart Hub

Ο έξυπνος τρόπος πρόσβασης στο αγαπημένο σου περιεχόμενο. Ανακάλυψε εύκολα τις αγαπημένες σου ταινίες, σειρές, παιχνίδια και οθόνες ambient.

Mobile Mirroring

Κατόπτρισε περιεχόμενο από τις φορητές συσκευές σου στη μεγάλη οθόνη μέσω SmartThings ή μέσω AirPlay για τις συσκευές Apple.

* Αυτή η υπηρεσία λειτουργεί μόνο όταν είναι ενεργοποιημένη η τηλεόραση και το κινητό.

* Απαιτεί λήψη και εγκατάσταση εφαρμογής SmartThings.

* Η Apple και η AirPlay 2 είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc., καταχωρημένα στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες. Το AirPlay απαιτεί iOS 12.3 ή πιο πρόσφατη έκδοση, ή macOS 10.14.5 ή πιο πρόσφατη έκδοση.

* Το Apple AirPlay μπορεί να μην υποστηρίζεται ανάλογα με το μοντέλο ή τη γεωγραφική περιοχή.

Tap View

Απλά άγγιξε για κατοπτρισμό. Ό, τι παρακολουθείς στην κινητή συσκευή σου μπορεί να προβληθεί στην οθόνη της τηλεόρασής σου με ένα γρήγορο άγγιγμα στη The Serif.

* Αυτή η υπηρεσία λειτουργεί μόνο όταν είναι ενεργοποιημένη η τηλεόραση και το κινητό.* Το Tap View είναι διαθέσιμο σε συσκευές Samsung Galaxy με Android OS 8.1 και άνω.

Multi View

Παρακολούθησε ταυτόχρονα τι υπάρχει στην τηλεόραση και στο κινητό σου στην ίδια οθόνη. Απλώς πρόσθεσε περιεχόμενο για να παρακολουθήσεις ταυτόχρονα και φτιάξε τον δικό σου συνδυασμό οθονών.

* Υποστηρίζει smartphone με λειτουργικό Android ή iOS.

Bixby Voice Assistant

Επίλεξε τον αγαπημένο σου φωνητικό βοηθό Samsung Bixby Voice Assistant για να βρεις και να ελέγχεις την ψυχαγωγία και τις έξυπνες συσκευές σου.

* Οι φωνητικές εντολές Bixby αναγνωρίζουν Αγγλικά (US/UK/IN), Γαλλικά, Ισπανικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Πορτογαλικά (BR), Κινεζικά (μόνο στην ηπειρωτική Κίνα) και Κορεατικά. Δεν αναγνωρίζονται όλες οι προφορές, οι διάλεκτοι και οι εκφράσεις . Τα Amazon, Alexa και όλα τα σχετικά σήματα είναι εμπορικά σήματα της Amazon.com, Inc. ή των θυγατρικών της.* Το Google είναι εμπορικό σήμα της Google LLC.

SolarCell remote

Πες αντίο στις μπαταρίες μίας χρήσης με το SolarCell remote τηλεχειριστήριο που μπορεί να φορτιστεί με ηλιακό φως, καθώς και με φώτα εσωτερικού χώρου.

* Για να φορτίσεις το τηλεχειριστήριο με ηλιακή ενέργεια, τοποθέτησε το με το ηλιακό πάνελ στραμμένο προς τα πάνω.

The Serif