OLED 4K G2 

Ιδανική επιλογή και σχεδίαση

Το αποκορύφωμα της λαμπερής ομορφιάς και της κομψής σχεδίασης. 

Brightness Booster Max

Ενισχύοντας τη ζωηρή ομορφιά των αυτοφωτιζόμενων pixels της LG OLED. Το Brightness Booster Max πραγματοποιεί βελτιώσεις σε άλλο επίπεδο μέσω του επεξεργαστή α9 Gen 5 AI, αποδίδοντας έως και 30% περισσότερο φωτισμό. Η εικόνα φαίνεται πλέον πιο έντονη, με κορυφαία απόδοση φωτισμού.

Επεξεργαστής α9 Gen 5 AI

Η ευφυία που κρύβεται πίσω από την ομορφιά. Ακολουθώντας τις εξελίξεις βαθιάς μάθησης (deep learning), ο επεξεργαστής α9 Gen 5 AI της LG βελτιώνει τα αντικείμενα στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο, προσθέτοντας φυσικό βάθος και κάνοντας τα χρώματα εντυπωσιακά ζωντανά αλλά και ακριβή.

Εκθαμβωτικές σκοτεινές και λαμπερές φωτεινές σκηνές

Χωρίς οπίσθιο φωτισμό που αμβλύνει την επίδρασή τους, τα αυτοφωτιζόμενα pixels επιτυγχάνουν το πιο βαθύ μαύρο για καθαρή αντίθεση υπό οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού. Η εικόνα είναι πιο καθορισμένη, ώστε να μπορείς να διακρίνεις ανεπαίσθητες λεπτομέρειες που συνήθως δεν πιάνουν τα μάτια σου.

Dynamic Tone Mapping Pro

Το ολοκαίνουργιο Dynamic Tone Mapping Pro εμβαθύνει ακόμα περισσότερο για τη βελτίωση της εικόνας. Μέχρι πρότινος, αναβάθμιζε μόνο τα πλαίσια. Πλέον, η τεχνική εξελίσσεται σε 5000 μπλοκ σε όλη την οθόνη για πιο ζωντανό HDR μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Καθηλωτικός ήχος surround

Ο επεξεργαστής α9 Gen 5 AI επιτυγχάνει μίξη ήχου 2 καναλιών σε εικονικό ήχο 7.1.2 καναλιών. Νιώσε τη δράση και το χάος γύρω σου, σαν να είσαι ο κεντρικός χαρακτήρας της ταινίας.

ThinQ AI & webOS

Χρειάζεσαι έμπνευση για μια κινηματογραφική βραδιά; Το ThinQ παρέχει προτάσεις με βάση τα γούστα σου. Ρύθμισε προφίλ για όλους στο σπίτι ώστε να ξαναμπαίνουν γρήγορα στην αγαπημένη τους τηλεοπτική σειρά και να λαμβάνουν ειδήσεις που τους αφορούν και αθλητικές ενημερώσεις.

Τέχνη ή τηλεόραση; Εσύ αποφασίζεις

Ένα νέο ορόσημο στην κατασκευή εξαιρετικά λεπτών οθονών. Η LG OLED G2 όχι μόνο εφαρμόζει απόλυτα στον τοίχο σου, αλλά η άψογη σχεδίασή της ενσαρκώνει τον μινιμαλισμό. Όταν είναι σβηστή, εμφανίζει έργα τέχνης με υπερρεαλιστική υφή και χρώμα.

*Η βάση Gallery υποστηρίζεται στα μοντέλα 65G2 και 55G2.
**ΔΕΝ περιλαμβάνεται βάση τηλεόρασης. Δεδομένου ότι αυτό το μοντέλο έχει σχεδιαστεί για επίτοιχη τοποθέτηση, περιλαμβάνει ένα λεπτό βραχίονα επίτοιχης τοποθέτησης. Η βάση τηλεόρασης μπορεί να αγοραστεί ξεχωριστά.
***Η περιστρεφόμενη βάση G2 γέρνει περίπου 4 μοίρες όταν εγκατασταθεί και πωλείται χωριστά.

Αληθινή κινηματογραφική εμπειρία

Το Dolby Vision IQ συνδυάζεται με το Dolby Atmos για μια εντυπωσιακή, καθηλωτική εμπειρία. Μέσω του επεξεργαστή α9 Gen 5 AI της LG, το Dolby Vision IQ προσθέτει εξαιρετικό βάθος και αναδεικνύει λεπτές υφές.

Όλα τα αγαπημένα σου, σε ένα μέρος

Έτοιμος για την κινηματογραφική βραδιά. Τα πάντα έτοιμα για σνακ και φαγητό μπροστά στην τηλεόραση. Βρες σχεδόν οτιδήποτε μπορείς να παρακολουθήσεις στις διαθέσιμες εφαρμογές streaming. Χάρη στις υπηρεσίες Netflix, Amazon Prime και Apple TV+, θα βρίσκεις πάντα κάτι συναρπαστικό να δεις.

Απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού 

Βελτίωσε το παιχνίδι σου με τις πρώτες τηλεοράσεις που υποστηρίζουν Dolby Vision Gaming 4K στα 100 Hz για πιο ρευστό και ρεαλιστικό παιχνίδι. Χάρη στον χρόνο απόκρισης 1 ms, τη συμβατότητα NVIDIA G-Sync, το AMD FreeSync Premium και την υποστήριξη VRR, ακόμα και η πιο φρενήρης δράση απεικονίζεται καθαρά και ομαλά.

Η νέα κατηγορία στο gaming

Με την απρόσκοπτη προσθήκη του GeForce Now, υπάρχει ένα ολόκληρο “σύννεφο” παιχνιδιών που σε περιμένουν να παίξεις. Ανακάλυψε ξανά παιχνίδια που αγαπάς και βρες νέα αγαπημένα απευθείας μέσα από την τηλεόρασή σου.

Ελαφριά κατασκευή σε συσκευασία φιλική προς το περιβάλλον

Η G2 είναι κατασκευασμένη από σύνθετα υλικά, ελαφρύτερα σε σχέση με προηγούμενα μοντέλα. Είναι συσκευασμένη με όσο υλικό χρειάζεται για να σας έρθει με ασφάλεια – ένα ανακυκλώσιμο χαρτοκιβώτιο και σακουλάκι τηλεχειριστηρίου βιολογικής βάσης.

*Στην εικόνα εμφανίζεται μόνο το μοντέλο 65G2 ως παράδειγμα. Όλα τα μοντέλα LG OLED του 2022 διαθέτουν οικολογική συσκευασία.
**Η ετικέτα “Reducing CO2” ισχύει μόνο για τα μοντέλα 65G2 και 65C2. Όλα τα υπόλοιπα μοντέλα G2 και C2 διαθέτουν ετικέτα “CO2 Measured”.

LG OLED 4K G2