OLED 4K C2

Βρες τις διαστάσεις που σου ταιριάζουν

Είτε χρειάζεσαι μια οθόνη για τα παιχνίδια σου ή για home cinema, με μεγέθη από 42 έως 83 ίντσες, η ιδανική επιλογή σε περιμένει.

Brightness Booster

Ενισχύοντας τη ζωηρή ομορφιά των αυτοφωτιζόμενων pixels της LG OLED. Το Brightness Booster πραγματοποιεί βελτιώσεις σε άλλο επίπεδο μέσω του επεξεργαστή α9 Gen 5 AI, αποδίδοντας έως και 20% περισσότερο φωτισμό. Η εικόνα φαίνεται πλέον πιο έντονη, με κορυφαία απόδοση φωτισμού.

Επεξεργαστής α9 Gen 5 AI

Η ευφυία που κρύβεται πίσω από την ομορφιά. Ακολουθώντας τις εξελίξεις βαθιάς μάθησης (deep learning), ο επεξεργαστής α9 Gen 5 AI της LG βελτιώνει τα αντικείμενα στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο, προσθέτοντας φυσικό βάθος και κάνοντας τα χρώματα εντυπωσιακά ζωντανά αλλά και ακριβή.

Εκθαμβωτικές σκοτεινές και λαμπερές φωτεινές σκηνές

Χωρίς οπίσθιο φωτισμό που αμβλύνει την επίδρασή τους, τα αυτοφωτιζόμενα pixels επιτυγχάνουν το πιο βαθύ μαύρο για καθαρή αντίθεση υπό οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού. Η εικόνα είναι πιο καθορισμένη, ώστε να μπορείς να διακρίνεις ανεπαίσθητες λεπτομέρειες που συνήθως δεν πιάνουν τα μάτια σου.

Οι λεπτομέρειες ορίζουν την απόχρωση

Το ολοκαίνουργιο Dynamic Tone Mapping Pro εμβαθύνει ακόμα περισσότερο για τη βελτίωση της εικόνας. Μέχρι πρότινος, αναβάθμιζε μόνο τα πλαίσια. Πλέον, η τεχνική εξελίσσεται σε 5000 μπλοκ σε όλη την οθόνη για πιο ζωντανό HDR μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Καθηλωτικός ήχος surround

Ο επεξεργαστής α9 Gen 5 AI επιτυγχάνει μίξη ήχου 2 καναλιών σε εικονικό ήχο 7.1.2 καναλιών. Νιώσε τη δράση και το χάος γύρω σου, σαν να είσαι ο κεντρικός χαρακτήρας της ταινίας.

ThinQ AI & webOS

Χρειάζεσαι έμπνευση για μια κινηματογραφική βραδιά; Το ThinQ παρέχει προτάσεις με βάση τα γούστα σου. Ρύθμισε προφίλ για όλους στο σπίτι ώστε να ξαναμπαίνουν γρήγορα στην αγαπημένη τους τηλεοπτική σειρά και να λαμβάνουν ειδήσεις που τους αφορούν και αθλητικές ενημερώσεις.

Mινιμαλιστική άποψη

Με τόσο στενό πλαίσιο, θα ζήσεις μια καθηλωτική εμπειρία θέασης χωρίς να σου αποσπά τίποτα την προσοχή. Η απίστευτα λεπτή σχεδίαση ταιριάζει ιδανικά στο σπίτι σου με τη βοήθεια της κομψής βάσης δαπέδου και της βάσης Gallery.

*Η βάση δαπέδου υποστηρίζεται στα μοντέλα 48C2 και 42C2.
**Η βάση Gallery υποστηρίζεται στα μοντέλα 65C2 και 55C2.

Αληθινή κινηματογραφική εμπειρία

Το Dolby Vision IQ συνδυάζεται με το Dolby Atmos για μια εντυπωσιακή, καθηλωτική εμπειρία. Μέσω του επεξεργαστή α9 Gen 5 AI της LG, το Dolby Vision IQ προσθέτει εξαιρετικό βάθος και αναδεικνύει λεπτές υφές.

Όλα τα αγαπημένα σου, σε ένα μέρος

Έτοιμος για την κινηματογραφική βραδιά. Τα πάντα έτοιμα για σνακ και φαγητό μπροστά στην τηλεόραση. Βρες σχεδόν οτιδήποτε μπορείς να παρακολουθήσεις στις διαθέσιμες εφαρμογές streaming. Χάρη στις υπηρεσίες Netflix, Amazon Prime και Apple TV+, θα βρίσκεις πάντα κάτι συναρπαστικό να δεις.

Απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού

Βελτίωσε το παιχνίδι σου με τις πρώτες τηλεοράσεις που υποστηρίζουν Dolby Vision Gaming 4K στα 100 Hz για πιο ρευστό και ρεαλιστικό παιχνίδι. Χάρη στον χρόνο απόκρισης 1 ms, τη συμβατότητα NVIDIA G-Sync, το AMD FreeSync Premium και την υποστήριξη VRR, ακόμα και η πιο φρενήρης δράση απεικονίζεται καθαρά και ομαλά.

Η νέα κατηγορία στο gaming

Με την απρόσκοπτη προσθήκη του GeForce Now, υπάρχει ένα ολόκληρο “σύννεφο” παιχνιδιών που σε περιμένουν να παίξεις. Ανακάλυψε ξανά παιχνίδια που αγαπάς και βρες νέα αγαπημένα απευθείας μέσα από την τηλεόρασή σου.

Κατασκευάζεται με γνώμονα τον πλανήτη

Επειδή είναι κατασκευασμένη από σύνθετα υλικά και ανακυκλωμένα πλαστικά με πιστοποίηση UL ECV, η C2 είναι τώρα 39% ελαφρύτερη. Αυτή η τηλεόραση με πιστοποίηση SGS έχει υψηλό ποσοστό ανακύκλωσης, δεν περιέχει επικίνδυνες ουσίες όπως Cd και InP και είναι ενεργειακά αποδοτική. Έχει επίσης πιστοποίηση Carbon Trust για μειωμένες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, από την παραγωγή έως τη διάθεση, και έχει ακριβώς τη συσκευασία που χρειάζεται για να φτάσει σε εσάς με ασφάλεια – ένα μόνο ανακυκλώσιμο κουτί από χαρτόνι.

*Στην εικόνα εμφανίζεται μόνο το μοντέλο 65G2 ως παράδειγμα. Όλα τα μοντέλα LG OLED του 2022 διαθέτουν οικολογική συσκευασία.
**Το μοντέλο 65C2 με βάση είναι τουλάχιστον κατά 39% ελαφρύτερο από τη σειρά C1.
***Η ετικέτα αποτυπώματος “Reducing CO2” ισχύει μόνο για τα μοντέλα 65C2. Όλα τα άλλα μοντέλαC2 διαθέτουν ετικέτα ‘CO2 Measured’.
****Πιστοποίηση UL ECV για το πλαίσιο και το πίσω κάλυμμα της τηλεόρασης. Το ποσοστό ανακυκλωμένου περιεχομένου ποικίλλει ανάλογα με το μοντέλο και το μέγεθος.

LG OLED 4K C2