OLED 4K A2

Το αληθινό σκοτάδι δημιουργεί το φως

Τα pixels της LG OLED ανάβουν αυτόνομα χωρίς οπίσθιο φωτισμό που αμβλύνει τη λάμψη τους. Πλέον, οι σκοτεινές περιοχές είναι τελείως μαύρες, χωρίς διαρροή φωτός ή εφέ φωτοστέφανου. Οραματίσου μια καθαρή εικόνα με απαράμιλλο βάθος.

Επεξεργαστής α7 Gen 5 AI

Η ευφυία που κρύβεται πίσω από την ομορφιά. Ακολουθώντας τις εξελίξεις βαθιάς μάθησης (deep learning), ο επεξεργαστής α7 Gen 5 AI της LG βελτιώνει τα αντικείμενα στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο, προσθέτοντας φυσικό βάθος και κάνοντας τα χρώματα εντυπωσιακά ζωντανά αλλά και ακριβή.

Εκθαμβωτικές σκοτεινές και λαμπερές φωτεινές σκηνές

Χωρίς οπίσθιο φωτισμό που αμβλύνει την επίδρασή τους, τα αυτοφωτιζόμενα pixels επιτυγχάνουν το πιο βαθύ μαύρο για καθαρή αντίθεση υπό οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού. Η εικόνα είναι πιο καθορισμένη, ώστε να μπορείς να διακρίνεις ανεπαίσθητες λεπτομέρειες που συνήθως δεν πιάνουν τα μάτια σου.

“Δυνατή” ποιότητα εικόνας

Το Dynamic Tone Mapping χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή α7 Gen 5 AI για να ανιχνεύσει τι υπάρχει στο κάδρο και να εφαρμόσει τη βέλτιστη καμπύλη απόχρωσης. Το αποτέλεσμα είναι φυσικό HDR, βαθιά αντίθεση και περίπλοκες λεπτομέρειες.

Καθηλωτικός ήχος surround

Ο επεξεργαστής α7 Gen 5 AI επιτυγχάνει μίξη ήχου 2 καναλιών σε εικονικό ήχο 5.1.2 καναλιών. Νιώσε τη δράση και το χάος γύρω σου, καθώς μπαίνεις ολοένα πιο βαθιά στον κόσμο του παιχνιδιού σου.

ThinQ AI & webOS

Χρειάζεσαι έμπνευση για μια κινηματογραφική βραδιά; Το ThinQ παρέχει προτάσεις με βάση τα γούστα σου. Ρύθμισε προφίλ για όλους στο σπίτι ώστε να ξαναμπαίνουν γρήγορα στην αγαπημένη τους τηλεοπτική σειρά και να λαμβάνουν ειδήσεις που τους αφορούν και αθλητικές ενημερώσεις.

Κομψή και απρόσκοπτη

Δεν χρειάζεται πια να κρύβεις την τηλεόρασή σου. Χάρη στην απίστευτα λεπτή σχεδίαση, ταιριάζει ιδανικά στον χώρο σου. Η βάση Gallery σου δίνει την ελευθερία τοποθέτησης οπουδήποτε, κρύβοντας επιμελώς τα αντιαισθητικά καλώδια.

*Η βάση δαπέδου υποστηρίζεται στο μοντέλο 48A2.
**Η βάση Gallery υποστηρίζεται στα μοντέλα 65A2 και 55A2.

Αληθινή κινηματογραφική εμπειρία

Το Dolby Vision IQ συνδυάζεται με το Dolby Atmos για μια εντυπωσιακή, καθηλωτική εμπειρία. Ζήσε την εμπειρία της ψυχαγωγίας με συγκλονιστικό ήχο και εξαιρετικές εικόνες.

Όλα τα αγαπημένα σου, σε ένα μέρος

Έτοιμος για την κινηματογραφική βραδιά. Τα πάντα έτοιμα για σνακ και φαγητό μπροστά στην τηλεόραση. Βρες σχεδόν οτιδήποτε μπορείς να παρακολουθήσεις στις διαθέσιμες εφαρμογές streaming. Χάρη στις υπηρεσίες Netflix, Amazon Prime και Apple TV+, θα βρίσκεις πάντα κάτι συναρπαστικό να δεις.

Δυνατή εμπειρία παιχνιδιού 

Παίξτε αδιάκοπα. Με χρόνο απόκρισης 0,1 ms, απόλαυσε παιχνίδια χωρίς καθυστερήσεις και η νίκη είναι δική σου. Ακόμη και όταν η δράση είναι έντονη, μπορείς να μεταβείς στο αποκλειστικό Game Dashboard και εφάρμοσε τις βέλτιστες ρυθμίσεις για ό,τι κι αν παίζεις.

Η νέα κατηγορία στο gaming

Με την απρόσκοπτη προσθήκη του GeForce Now, υπάρχει ένα ολόκληρο “σύννεφο” παιχνιδιών που σε περιμένουν να παίξεις. Ανακάλυψε ξανά παιχνίδια που αγαπάς και βρες νέα αγαπημένα απευθείας μέσα από την τηλεόρασή σου.

Καλύτερη συσκευασία για τον πλανήτη

Σύμφωνα με τις πράσινες πρωτοβουλίες της LG, η OLED σου είναι κατασκευασμένη για να επιβαρύνει λιγότερο το περιβάλλον με την πιστοποίηση SGS. Δημιουργήθηκε με λιγότερα εξαρτήματα και χωρίς επικίνδυνες ουσίες όπως το Cd και το InP, και συσκευάστηκε τόσο ώστε να φτάσει με ασφάλεια – απλά ένα ανακυκλώσιμο κουτί από χαρτόνι. Η ενεργειακή του απόδοση ελαχιστοποιεί τη ρύπανση του αέρα στους εσωτερικούς χώρους όταν παρακολουθείς προγράμματα και έχει υψηλό ποσοστό ανακύκλωσης όταν έρθει η ώρα της απόρριψης.

*Στην εικόνα εμφανίζεται μόνο το μοντέλο 65G2 ως παράδειγμα. Όλα τα μοντέλα LG OLED του 2022 διαθέτουν οικολογική συσκευασία.

LG OLED 4K A2