*Για τη διαθεσιμότητα σε online & καταστήματα ανάτρεξε στις σχετικές ενδείξεις σε κάθε προϊόν | For online and in-store availability please check the product’s page

**Δες ΕΔΩ τις έξτρα χρεώσεις εγκατάστασης | View HERE the Installation Charges 

Vertu

Oμορφιά και Οικονομία

Έξυπνος φωτισμός Led

Σου επιτρέπει να βλέπεις γρήγορα τον τρόπο λειτουργίας του κλιματιστικού σου με αυτόματη ρύθμιση φωτός για μέρα, νύχτα και ύπνο.

Follow me

Κράτησε το τηλεχειριστήριο κοντά σου και θα μετρήσει τη θερμοκρασία γύρω σου και θα προσαρμόσει ανάλογα τα επίπεδα άνεσης.

“Super cool” με ένα άγγιγμα

Mε ένα πάτημα δροσίζει το δωμάτιο για άμεση άνεση – κρύο αέρα μέσα σε 60 δευτερόλεπτα.

Sweet dreams

H λειτουργία «Sweet Dreams» εγγυάται έναν καλό βραδινό ύπνο προσαρμόζοντας το κλιματιστικό ανάλογα με τη θερμοκρασία του σώματός σου. Η λειτουργία «Μην ενοχλείτε» θα απενεργοποιήσει την οθόνη LED και θα παρέχει ένα ήσυχο αεράκι ενώ κοιμάσαι.

Διπλό σύστημα καθαρισμού αέρα

Τα διπλά φίλτρα αφαιρούν τις ακαθαρσίες από τον αέρα και ανιχνεύουν και εξουδετερώνουν τη σκόνη, τη γύρη και τις οσμές, δίνοντάς σου καθαρότερο, πιο φρέσκο αέρα.

Αυτόματος αυτοκαθαρισμός

Όταν απενεργοποιείς το κλιματιστικό, ο ανεμιστήρας συνεχίζει να λειτουργεί για άλλα δέκα λεπτά, αερίζοντας και στεγνώνοντας τον εναλλάκτη θερμότητας. Αυτό διατηρεί την καλύτερη λειτουργία του και παρατείνει τη διάρκεια ζωής της μονάδας.

VERTU