*Για τη διαθεσιμότητα σε online & καταστήματα ανάτρεξε στις σχετικές ενδείξεις σε κάθε προϊόν | For online and in-store availability please check the product’s page

**Δες ΕΔΩ τις έξτρα χρεώσεις εγκατάστασης | View HERE the Installation Charges 

Breezeless+

Ολοκαίνουργια τεχνολογία ψύξης. Για όσους απαιτούν την πραγματική άνεση

Το 1ο TwinFlap™ στον κόσμο με μίνι τρύπες

Με ένα εξωτερικό και ένα εσωτερικό πτερύγιο, μπορείς να επιλέξεις ακριβώς πόσο απαλό θέλεις να είναι το αεράκι. Οι διπλοί εκτροπείς μπορούν εξελικτικά να εκτρέψουν, να λυγίσουν και να διασκορπίσουν την ψυχρή ροή αέρα, προσφέροντας πολλαπλά επίπεδα ομοιόμορφης ψύξης.

Χιλιάδες μίνι τρύπες που μπορούν να αφαιρέσουν το ρεύμα ψυχρού αέρα

Και οι 7928 μίνι τρύπες στους δύο εκτροπείς έχουν σχεδιαστεί για να μαλακώνουν τον κρύο αέρα, όπου το ρεύμα ψυχρού αέρα διέρχεται και μετατρέπεται σε χιλιάδες απαρατήρητες μικροσκοπικές χορδές αέρα που χαμηλώνουν τη θερμοκρασία του δωματίου.

Λειτουργία Boost

Απόλαυσε ταχεία ψύξη χάρη στον ανεμιστήρα υψηλής ταχύτητας και τον ισχυρό συμπιεστή.

Εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα ανεμιστήρα

Με μπροστινό άνοιγμα εξόδου πλάτους 70 mm και ανεμιστήρα υψηλής ταχύτητας διασταυρούμενης ροής,
το ολοκαίνουργιο BreezeleSS+ δροσίζει το δωμάτιό σου με απίστευτη ταχύτητα.

S-Wing

Οι πλαϊνές εξόδοι σε σχήμα S επαναπροσδιορίζουν τη δυνατότητα σχεδιασμού του κλιματιστικού.
Οι πλαϊνές εξόδοι στα φτερά επιτρέπουν περισσότερο δροσερό αέρα να κυκλοφορεί στο χώρο σου όχι μόνο από μπροστά, αφήνοντας τον αέρα δροσερό να διοχετευτεί σε κάθε γωνιά του χώρου.

Εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία

Η ολοκαίνουργια αεροδυναμική σχεδίαση του αεραγωγού και του ανεμιστήρα αφήνει τον ψυχρό αέρα να διέρχεται ομαλά με ελάχιστη τριβή, με αποτέλεσμα ο θόρυβος λειτουργίας να είναι τόσο χαμηλό όσο 20dB. 

Midea Air

Η εφαρμογή MideaAIR είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα ψηφιακό τηλεχειριστήριο για το κλιματιστικό σoυ: σου επιτρέπει να ενεργοποιεις το κλιματιστικό εκτός σπιτιού, να ελέγχεις το επίπεδο υγρασίας μεταξύ 30%–90%. Καθαρίζει επίσης αυτόματα το εσωτερικό του κλιματιστικού και μπορεί να προγραμματίσει ένα έξυπνο κύκλο λειτουργίας ενώ κοιμάσαι.

A+++ Aπόδοση Ψύξης

Με την λειτουργία iECO έχεις εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, όλη τη νύχτα.

Το Midea BreezeleSS+ μπορεί να λειτουργήσει σταθερά σε εξαιρετικά χαμηλή συχνότητα για έως και 8 ώρες. Με το SEER έως και 8.5, μπορείς να είσαι σίγουρος με τη μεγάλη ενεργειακή απόδοση του BreezeleSS+.

TwinFlap™

Η ρύθμιση TwinFlap™ του BreezeleSS+ δημιουργεί ευέλικτη ψύξη που προσαρμόζεται στις ανάγκες σου. Επιλέξε από τις λειτουργίες ροής αέρα μεταξύ ήπιων και πολύ απαλών με τους μεταβαλλόμενους, γωνιακούς διπλούς εκτροπείς για εσένα και κάθε μέλος της οικογένειάς σου. Μπορείς να απολαύσεις τη δροσιά ακόμα και χωρίς καθόλου αίσθηση του αέρα.

BREEZLESS

MIDEA MT-12N8D6 BREEZELESS Κλιματιστικό Τοίχου με WiFi, 12000BTU | Midea
Mη διαθέσιμο για αποστολή
  • Ενεργειακή Κλάση Ψύξης: A+++
  • Ενεργειακή Κλάση Θέρμανσης: A+++
  • Τύπος ψυκτικού υγρού: R32
  • WIFI
Κωδικός: IT49525
619.00
619.00
add_shopping_cart ΑΓΟΡΑ